Ansigtsbehandlinger

På vores skønhedsklinik tilbyder vi en lang række lækre ansigtsbehandlinger med varierende fokus, behandlingstid og forløb. Til alle typer af ansigtsbehandling anvendes det bedste indenfor økologisk hudpleje. Alle produkter er rene, naturlige og økologiske uden syntetiske og skadelige stoffer.

- Amazing Space Klassisk ansigtsbehandling (ca. 1 time) 500 kr.

En klassisk ansigtsbehandling er en grundlæggende behandling, som henvender sig til alle. Der der vil blive taget udgangspunkt i din huds behov. Behandlingen vil blive udført med økologiske produkter fra Amazing Space samt arbejdede med Face Rulle og Gua Sha krystaller.

- Amazing Space Luksus / Anti-age ansigtsbehandling (ca. 1 1/2 time) 600 kr.

En luksus anti-age ansigtsbehandling er en opgradering af den klassiske ansigtsbehandling og henvender sig til dem, der ønsker den ultimative helhedsbehandling, hvor hud og krop måske har et større behov. Behandlingen vil blive udført med økologiske produkter fra Amazing Space samt arbejdede med Face Rulle og Gua Sha krystaller. Dine hænder og arme vil også blive behandlet.

- "Fire and Ice" ansigtsbehandling (ca. 1 time) 550 kr.

En professionel ansigtsbehandling, der arbejder med en kraftig, videnskabeligt udviklet frugtsyre. Denne behandling skaber imponerende resultater. Behandlingen er målrettet og effektiv med ekstra fokus på at booste huden og er velegnet til både acne, rosacea og hudforyngelse. 

- Målrettet ansigtsbehandling (ca. 45 min) 400 kr.

Individuel ansigtsbehandling der udføres efter dine ønsker og behov. 

- Dybderens af ryg eller bryst (ca. 45 min) 350 kr.