Filters
Søg

M2 BEAUTÉ - gaveæske

SKU: 4260180218541
M2 BEAUTÉ julesæt 2020 indeholder full size vippeserum inkl. full size oliefri makeup remover.
895 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Med 2020 Christmas sættet fra M2 Beauté kan du på 6 til 8 uger opnå fornyet længde og fylde til dine vipper og opnå optimal og skånsom oliefri afrensning, som vi anbefaler for at du kan få den optimale effekt af din vippeserum. 

Fordi de sarte øjenomgivelser har behov for særlig pleje, har M2 Beauté udviklet OIL-FREE MAKE-UP REMOVER. Den forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal absorption af M2 Beautés aktive sera. Den milde aktive formel giver dig balancerende pleje og fornyelse af huden. Den renser grundigt og efterlader ingen olie-agtig film. 
Den unikke fedt-fri formel i OIL-FREE MAKE-UP REMOVER garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje og sætter en stopper for ubehagelige hævelser og tilstoppede porer. En innovativ makeupfjerner, som forbereder effekten af efterfølgende pleje- og skønhedsprodukter.

EYELASH ACTIVATING SERUM er et yderst effektivt aktivt serum, der giver tættere, længere og fyldigere øjenvipper. Endvidere bliver øjenvipperne endnu mørkere og får en karakteristisk kurve. Serummet giver flere øjenvipper, virker forlængende på vækstfasen og forlænger, takket være den plejende effekt, perioden inden de falder af.

EYELASH ACTIVATING SERUM er baseret på et innovativt og meget kraftfuldt kompleks af aktive ingredienser. Kombination af de plejende ingredienser kan allerede efter ca. 6 – 8 uger give længere, tættere og kraftigere øjenvipper. 

Dermatologisk testet.