Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

NICHÉ produkter

Herinde finder du vores udvalgte NICHE produkter, som vi nøje har udvalgt til vores sortement, da vi ikke kan leve uden dem selv. 

Sorter efter
Vis per side
#6786

Guld pincet

Guld pincet med "krodille hovede" der gør det nemt at fange selv de mindste hår
65 DKK
4260180219401

M2 Eyelash Awakening serum

4 ml. M2 Beauté Eyelash Awakening Serum er et innovativt serum, der stimulerer øjenvippernes vækst for imponerende længde og fylde. En mild blanding af kraftfulde, aktive ingredienskomplekser giver dine øjenvipper vækst og pleje og muliggør efter kun 6 til 8 uger op til 30 % længere, fyldigere og op til 50 % stærkere øjenvipper. Den nøje afstemte formel med Bio-placenta og M2 Beautés Awakening Complex styrker vipperødderne, forbedrer elasticiteten i de fine vipper og giver en naturlig glans. Perfekt til den daglige skønhedsrutine og et autentisk smukt look.
600 DKK
EB-30000

Duftlys

Maison Royale Scente Candle 600 gr. Super flot og stort duftlys med 3 væger, og duft af Citrus Bliss & Frankincense. Lyset er af vegetabilsk- og parafinvoks.
179 DKK
2221

The Spa Brush kit.

The spa brush inkl dry shampoo i rejse str. Børsten er lavet ud af vildsvine hår og lylion hår, der er den perfekte kombi til at bebeholde et sundt og glansfuldt hår. tørshampooen fra Epiic hair care er ikke testet på dyr og giver et flot volume til håret udover at få det til at se nyvasket ud.
299 DKK
SEA1

SEA SPONGE - Small

Vores 100% naturlige ægte havsvampe er meget absorberende, skaber et uovertruffent skum og er velegnede selv til den mest sensitive hud. Ideelle til peeling af sensitiv hud og også velegnede til skånsom fjernelse af aktive ingredienser.
35 DKK
8571048191

Carroten dry mist spf 50

200 ml. Denne veganske solcreme på sparyer formuleret med en unik blanding af gulerods- og kokosolie, som forbedrer farveprocessen for en længerevarende solbrun og strålende hud. Den ikke-fedtende og lette hørolie-formel trænger hurtigt ind, og efter lader huden velplejet og beskyttet. Sprayen har et 360 grade spraysystem for nem påføring fra alle vinker. Det har aldrig været nemmere at påføre solcreme. Den er velegnet til både krop og ansigt.
199 DKK