Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Behandlinger


 

Ansigtsbehandlinger

I vores skønhedsklinik tilbyder vi skræddersyet ansigtsbehandlinger. Du vælger, hvor meget tid vi skal bruge sammen, og derfra bruger vi vores professionelle forståelse og erfaringer til at udføre din behandling. Derfor er alle behandlinger unikke, og målrettet efter dine ønsker og behov. Vi kombinerer både højteknologisk hudpleje apparater med kvalitetsprodukter, massage og aromaterapi. 

Alle behandlinger bliver der altid afsat 15 min. ekstra tid til og indeholder altid:

Aromaterapi, kropskontakt, afrens, peeling, krystaller, masker, serum og cremer. Afsluttes med sunde snacks samt vejledning.

 

 

Nordisk Skønhed Målrettet 45 min. 

Fokuserer på et enkelt behov og går i dybden . Behandlingen kan indeholde:

Let dybderens 

Let massage

 

Nordisk Skønhed Koncentreret 60 min. 

Fokuserer på op til 2 behov. Behandlingen kan indeholde:

Fordybelse 

Frugtsyre

Intens dybderens

el. opstrammende 

Massage af ansigtet el. afspænding af skulder og nakke

 

Nordisk Skønhed Effektiv 90 min.

Koncentreret om 2-3 behov. Behandlingen kan indeholde følgende:

Fordybelse 

Længere massager 

Intens velvære 

Diamantslibning

Unik jelly maske 

Opstrammende apparatur 

Lysterapi 

Massage af hænder el. fødder

 

Nordisk Skønhed Komplet 105 min.

Her vil du opnå størst effekt. Denne behandlingen koncentrere sig om 4-5 behov og her vil du opnå stor effekt og længerevarende resultater.

Kan indeholde:

Fordybelse og forkælelse af kroppen 

Apparatur for både opstramning og glød 

Dele af kroppen tør børstes

Massage med varme sten

Lysterapi

Masker der masseres ind 

Afstressende ansigts-, bryst-, skulder- og nakkemassage

 

“Fire and Ice” 60 min. 

En professionel og anerkendt ansigtsbehandling, som skaber imponerende resultater. Behandlingen kombinerer to kraftige og videnskabelige udviklet frugtsyre masker. Først en der fornyer huden og derefter en der beroliger og fugter. Den er effektiv og fokuserer på at booste huden. Velegnet til både acne, rosacea og hudforyngelse.

 

Sugaring 

Vi har hos Nordisk Skønhed over 8 års erfaring med sugaring. Sugaring er en behandling, som fjerner uønsket hårvækst med roden ved brug af naturlige råvarer som sukker og vand. Produkterne, som vi anvender, er fra LOU og er økologiske, allergivenlige og godkendt af Astma-Allergi Danmark. 

Sugaring fjerner ikke blot hårene effektivt, men er også skånsom overfor din hud. Det kan anvendes på alle hudtyper. Med en sugaring behandling undgår du knopper og irritation.

 

Bryn og Vipper 

Vi har mange års erfaring med bryn og vipper. Vi går højt op i, at dit ansigt fremstår harmonisk med rette farve og form af bryn og vipper. Derfor vejleder og lytter vi altid til dine ønsker, så vi sammen kan skabe smukke bryn, som passer lige netop til dit ansigt. 

 

Eyelash Extensions

Vi tilbyder også Eyelash Extensions med kvalitetsprodukter fra anerkendte Jolash. Vi arbejder med “Junior” og “Senior” ekspert, som henviser til, hvor meget erfaring vores personale har med Eyelash Extensions, og hvilke teknikker den enkelte kan udføre. Hos os passer vi på dine vipper hele vejen igennem din tid med Eyelash.