Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Behandlinger


 

Ansigtsbehandlinger

I vores skønhedsklinik tilbyder vi vores Nordisk Skønhed ansigtsbehandlinger som er 100% skræddersyet. Du vælger, hvor meget tid vi skal bruge sammen, og derfra bruger vi vores professionelle forståelse og erfaringer til at udføre din behandling. Derfor er alle behandlinger unikke, og målrettet efter dine ønsker og behov. Vi kombinerer både højteknologisk hudpleje apparater med kvalitetsprodukter, massage og aromaterapi. 

Er man mere til at beslutte sig for noget bestemt hjemmefra anbefalder vi at man vælger en "Fire and Ice" eller vores "Signatur by Dr. Team Joseph"

Alle behandlinger bliver der altid afsat 15 min. ekstra tid af til og indeholder altid:

Aromaterapi, lette tryk, krystaller, af og påklædning. Afsluttes med sunde snacks samt vejledning.

 

Introduktions behandling 60 min. (650 kr.)

Denne behandling skal du vælge hvis du er usikker på hvad der passer bedst til dig og hvad vi skal hjælpe dig med. Vi anbefaler KUN denne behandling hvis du er ny kunde og aldrig har været hos os før.

Dette er en kombination af en indledende snak om ønsker/forventninger både til huden, tiden og økonomien. Derudover får man en lille forsmag på hvad en behandling bla. kan indeholde når man besøger os. Man får ligesom en forsmag på hvad vi gør, hvordan vi gør det og hvad der kan forventes til fremtidige behandlinger og produkter. Ønsker man at få den komplette oplevelse med vores ansigsbehandlinger, så anbefalder vi at man vælger Nordisk Skønhed 60 el. 90 min. behandling. her er der også ALTID tid til råd og vejledning med, dog uden så meget snak i starten.  

Nordisk Skønhed Målrettet 45 min. (645 kr.)

Typisk til den unge hud eller kunden der ingen hud "udforinger" har med bare gerne vil forkæles og stråle. 

Fokuserer på et enkelt behov og går i dybden . Behandlingen kan indeholde:

Let dybderens 

Let massage

 

Nordisk Skønhed Koncentreret 60 min. (845 kr.)

 Denne behandling tilbydes der "klippekorts-ordning" hvor man sparer 10% på hver behandling ved køb af 10 behandlinger. (PRIS 7605 kr.)

Dette er en god behandling hvor man kommer lidt omkring de fleste områder i ansigtet og evt. løser små "udfordringer" i huden. Her mærker du virkelig hvad vi kan skabe af magi for din hud. 

Fokuserer på op til 2 behov. Behandlingen kan indeholde:

Fordybelse 

Frugtsyre

Intens dybderens

el. opstrammende 

Massage af ansigtet el. afspænding af skulder og nakke

Lysterapi

 

Nordisk Skønhed Effektiv 90 min. (1045 kr.) 

Den her er den helt rigtige at vælge hvis vi skal hele vejen rundt og man virkelig skal mærke vores rolige hænder og dybe tryk samt skabe resultalter. Her er tiden vores ven og man kan nå så meget godt i huden på 90 min.

Koncentreret om 2-3 behov. Behandlingen kan indeholde følgende:

Fordybelse 

Længere massager 

Intens velvære 

Diamantslibning

Unik jelly maske 

Opstrammende apparatur 

Lysterapi 

Massage af hænder el. fødder

 

Nordisk Skønhed Komplet 105 min. (1245 kr.) 

Den ultimative behandling for dig der vil opnå en helhedsførelse i krop og sind, samt skabe drømme resultater for huden. Her arbejder vi i et helt roligt tempo og de fleste af vores unikke teknikker kan opnås her.

Her vil du opnå størst effekt. Denne behandlingen koncentrere sig om 4-5 behov og her vil du opnå stor effekt og længerevarende resultater.

Kan indeholde:

Fordybelse og forkælelse af kroppen 

Apparatur for både opstramning og glød 

Dele af kroppen tør børstes

Massage med varme sten

Lysterapi

Masker der masseres ind 

Afstressende ansigts-, bryst-, skulder- og nakkemassage

 

“Fire and Ice” 60 min. (850 kr.) - 30 min. (450 kr.)

Denne behandling tilbydes der "klippekort-ordning" hvor man spare 10% på hver behandling ved køb af 10 behandlinger. (PRIS 7650 kr.)

En professionel og anerkendt ansigtsbehandling, som skaber imponerende resultater. Behandlingen kombinerer to kraftige og videnskabelige udviklet frugtsyre masker. Først en der fornyer huden og derefter en der beroliger og fugter. Den er effektiv og fokuserer på at booste huden. Velegnet til både acne, rosacea og hudforyngelse.

 

Signatur by Team Dr. Joseph 75 min. (895 kr.) - 30 min. (465 kr.) 

I denne intensive ansigtsbehandling med biodynamisk løftnings massage tager vi dig med til Italien, da produkterne vi anvender er udvilket der. Den er skræddersyet til dine individuelle behov, med bla. sagelige duftnoter, peelende frugtsyre, cupping, aktive masker og beroligende berøringer på kroppen imens proudkterne gør sit, for at give dig øjeblikkeligt synlige resultater. Du vil mærke effektivitet og aktivitet i huden og den biodynamiske massage arbejder dybt og giver en opstrammende effekt, der fylder, strammer op og reducerer fine linjer. Huden bliver fugtet, og hudtonen fremstår efterfølgende fyldig og frisk med et rosenrødt skær. Naturens high-tech kraft for langvarige resultater, øjeblikkelige effekter og maksimal virkning er i højsædet i denne behandling

 

 

Sugaring 

Vi har hos Nordisk Skønhed over 10 års erfaring med sugaring. Sugaring er en behandling, som fjerner uønsket hårvækst med roden ved brug af naturlige råvarer som sukker og vand. Produkterne, som vi anvender, er fra HEVI og er økologiske, allergivenlige og godkendt af Astma-Allergi Danmark. 

Sugaring fjerner ikke blot hårene effektivt, men er også skånsom overfor din hud. Det kan anvendes på alle hudtyper. Vi anbefaler at du lader dine hår "være" i min. en uges (gerne 14 dage) tid op til første behandling, man må gerne lade dem "være" i længere tid. Hårene kan IKKE blive for lange til en behandling med sukker. Man kan ofte forvente en holdbarhed på 3-8 uger med denne type af hårfjerning. 

Ved intim hårfjerninger er det helt op til en selv, hvornår i ens cyklus man ønsker at komme. Vi har intet imod en mensturation eller ægløsning. Det eneste der kan være, er at huden hos nogen godt kan være lidt mere ømskindet. Men det ved man ofte selv, om man er :)

Med en sugaring behandling undgår du tilmed knopper og irritation. Derfor er denne behandling velegnet til alle; også gravide og ammende.

Der tilbydes "klippekort-ordning" til Brazil behandlingen, hvor man sparer 10% ved hver behandling ved køb af 10 behandlinger.

 (PRIS 4455 kr.)

 

Bryn og Vipper 

Vi har mange års erfaring med bryn og vipper. Vi går højt op i, at dit ansigt fremstår harmonisk med rette farve og form af bryn og vipper. Derfor vejleder og lytter vi altid til dine ønsker, så vi sammen kan skabe smukke bryn, som passer lige netop til dig og dit ansigt. 

 

Lash & Brow Lift

Ved både vores LASH OG BORW LIFT behandlinger anvender vi produkter fra det anderkendte Elleebana, som sørger for et perfekt lift hver gang.

Til LASHLIFT, har vi forskellige curler, så vi kan tilpasse lashliftet efter dine ønsker og behov, så vi på den måde ikke får overbukket dine vipper og vi sørger altid for at gennemfarve vipperne samt give dem pleje og næring efter endt behandling. Man kan forvente en holdbarhed på denne behandling på 4-8 uger. Vores anbefaling er ofte, at man får dem bukket hver 6 uge. På den måde har vipperne altid et smukt buk uden at de tager skade. 

Ved BROWLIFT, sørger vi får at style dine bryn efter dine ønsker, men som udgangspunkt altid så fyldige som overhovedet mulige. Det kan se lidt "vildt" ud den første dag, men det er kun for at sørger for, at hårene bliver i den ønskede facon længst mulig tid. Vi tilpasser trækketiden efter din hårtykkelse, så vi på den måde gør det mest skånsomt for dine brynhår. Vi afslutter med ønskede farve, retning og plejeprodukt efter endt behandling. Denne behanding kan man forvente en holdbarhed på 3-4 uger. 

Ved begge behandlinger anbefaldes der ikke vand, træning, sauna eller andet svedigt arbejde de første 24 timer efter endt behandling. Er man gravid eller ammende, er det op til en selv, om man ønsker at få udført disse behandlinger. Der er intet skadeligt i de produkter vi anvender, men det vil alle dage være en kemisk proces at få hårenede til at vende en anden retning end naturens. 

 

Eyelash Extensions

Vi har mange års erfaring med eyelashes og vippepåsætning. Vi går meget op i, at give den rette vejledning hvad end det er pleje af vipperne eller looket på dine eyelashes. Vi har flere forskellige kurser i både singlelashes, volumenlashes og forskellige styles indenfor eyelash kategorien, derved kan vi i fællesskab med dig skabe det bedste og mest harmoniske look til dine øjne.

Vi tilbyder Eyelash Extensions med kvalitetsprodukter fra anerkendte Jolash. Eyelashhårene er så fine, så selvom de er kunstige, minder de så meget som muligt om naturhår. Når der bruges kunstigt hår, er der mindre risiko for at skabe en allergisk reaktion. Limen der anvendes er skånsom, men effektiv og giver en enormt god holdbarhed til dine eyelashes.

Man vil typisk få opfyldning ca. hver 2-4 uge, dette afhænger meget af dig som person, og hvor mange vippehår du har fra naturens side. I gennemsnit fælder vi 3-5 naturvipper pr. øje om dagen. Der er ingen begrænsning på, hvor længe du kan få lavet eyelashes, bare dine naturvipper er sunde og har det godt, vi er altid behjælpelige til at vejlede i hårets sundhed og er med dig hele vejen. 

Ved SINGLE LASHES bruges der en teknik, hvor vi skiller naturhårene fra hinanden og påsætter en eyelash vippe på et hår, dvs. der bliver påsat 1:1, et kunsigt hår på et natur hår. 

Ved VOLUMEN LASHES bruges der en teknik, hvor vi skiller naturhårene fra hinanden og påsætter små håndlavede faner med 3-7 hår i. Dvs. at på et natur hår bliver der påsat en fane med 3-7 hår i, der derved giver mere fylde, da fanerne er formet som små vifter. Vi laver selv disse faner mens du ligger på briksen og vi kan se hvor meget dine natur hår kan holde til, og vi dermed ikke laver skader på håret. 

Disse to teknikker kan blandes, dette er noget vi i behandling kan tale om, for der er (næsten) ingen begrænsninger når det kommer til eyelash extensions. Det er kun vores fælles fantasi der bestemmer. om det kommer til forskellige styles, længder på vipperne, forskellige farver og måske nogle med glimmer. 

 Der tilbydes "klippekort-ordning" til Vlolume mellem opfyldning & Single opfyldings behandlingen, hvor man spare 10% ved hver behandling ved køb af 10 behandlinger.

(PRIS - Volume 5350 kr. - Single 3555 kr.)