Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

konceptet

 


Hos Nordisk Skønhed har vi nøje udvalgt de produkter vi anvender og sælger. Vi ønsker at du får kvalitets behandlinger, på en afslappet og personlig måde hver gang. Det er vores passion at sørge for, at du føler dig taget hånd om, i centrum og fuld tilfredshed hvad enten det er, efter endt behandling eller ved køb og vejledning af et produkt.

Nordisk Skønheds teamet består i dag af Mette (kosmetiker, sugaring expert & indehaver) Isabella (kosmetolog, sugaring expert & vippeteknikker) og Naja (kosmetolog, sugaring expert, lash & og brow stylist) Vi alle tre er uddannet til, at udføre de uvalgte behandlinger vi hver især tilbyder. 

Vores koncept, er at passe bedre på Dig og din hud, samtidigt med omtanke for miljøet og din huds sundhed. På det grundlag håber vi, at kunne skabe velvære og et pusterum i hverdagen og generalt bare en rigtig god oplevelse, i en behagelig atmosfære, hvor der er plads til at være helt sig selv. 

Vi fører miljøvenlige og kvalitetsprodukter som er PETA godkendte (ikke testet på dyr), parabenefrie og parfumefrie. Vi prøver også gerne på og finde enten dansk produceret produkter eller produkter der er naturligt fremstillet, men stadig i en utrolig høj kvalitet. 

 

Vi  deltager løbende på kurser og messer, for at holde os opdateret med tidens trends og udvikling, og vi bestræber os på at være specialister indefor vores felt, for at kunne give dig den bedste kvalitet og service til den bedste pris.

Vi glæder os til, at se Dig og dele vores faglige stolthed – vi ses hos Nordisk Skønhed, en del af Bajazzo hair lounge teamet.