Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

konceptet

Nordisk Skønhed er en skønhedsklinik beliggende centralt i Odense.

Hos Nordisk Skønhed sætter vi en stor ære i, at du føler dig velkommen og hjemme i vores univers. Vi bruger tid på at mærke og forstå vores kunders individuelle behov. Så du altid trygt kan lægge dig på briksen og få lige netop den behandling, som du har brug for.

Vores behandlinger er skræddersyet og tilpasset efter dine ønsker, og du får altid en personlig og kompetent vejledning fra vores professionelle personale. 

Vores vision er, at skabe velvære for dig og et pusterum fra hverdagen, hvor du kan slappe af, glemme tid og sted og lade batterierne helt op. - vi anbefaler dig derfor, at møde 10 min. op før din tid, så du kan nå at nye en kop varm te i vores afslappet atsmofære. 

I januar 2023 flyttede vi i nye, større lokaler på Kochsgade 23, 5000 Odense C, for at kunne tilbyde vores kunder en bedre helhedsoplevelse. I vores nye behandlingslokaler er der kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen. 

 

Teamet:

Vores team er nøje sammensat, så vi kan udbyde den bedste service og behandling. Teamet består af erfarne og professionelle behandlere, som alle er uddannet til at udføre de behandlinger, som vi hver især tilbyder. 

 

  • Mette er statsanerkendt kosmetiker og indehaver af Nordisk Skønhed. Mette åbnede klinikken tilbage i 2017 og har sidenhen opbygget et stærkt team af erfarne og professionelle kosmetikere. Mette er specialist i ansigts- og sugaring behandlinger. 

  • Isabella uddannet kosmetolog. Hun er ekspert inden for sugaring og vippeteknikker. Isabella er Senior Expert i Eyelash Extensions og har flere kurser i både single og volumen vipper. 

  • Cecilie er uddannet kosmetiker. Hun er vores nyeste kollega og ansat fra 1 januar 2023. Hun har især stor erfaring inden for ansigtsbehandlinger og holistiske spa behandlinger, hvor man netop arbejder personligt med den enkeltes behov og ønsker.