Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Gaveæsker/startsæt

Sorter efter
2221

The Spa Brush kit.

The spa brush inkl dry shampoo i rejse str. Børsten er lavet ud af vildsvine hår og lylion hår, der er den perfekte kombi til at bebeholde et sundt og glansfuldt hår. tørshampooen fra Epiic hair care er ikke testet på dyr og giver et flot volume til håret udover at få det til at se nyvasket ud.
299 DKK
IS6006.KIT.BOX

Pure Radiance Collection

FOKUS - HYPERPIGMENTERING Pure Radiance Collection er egnet til dig, som er plaget af hyperpigmentering og farve-forskelle i ansigtet. Samlingen af produkter minimerer synligheden af mørke pletter og plamager, samt modvirker grå og trist hud. Produktmixet giver en mild eksfoliering, som skaber en sundere hud med en ensartet hudtone. Pure Radiance Collection indeholder: Cleansing Complex 180 ml Brightening Complex 30 ml Brightening Serum 15 ml Eclipse SPF 50+ 100 g Velegent til alle hudtyper.
1.158 DKK
0

Rosaqurtz krystal SÆT (lyserødt)

skin ruller inkl. Gua sha i en virkelig høj kvalitet. Ingen "knirke" lyde når man skal bruge sin rulle og gua sha er en god tykkelse. begge to er i rosaqurtz krystal. Og det perfekte match hvis du skal have opstrammet og "glowing skin"
395 DKK