Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Krystaller

Herinde finder du vores skønne udvalg af vores krystaller.

Sorter efter
Vis per side
AMA01

Amatysl krystal sæt - Gua sha & face ruller

??100% ametyst sæt med gua sha og Faceroller Hjælper med at reducere hævelser og spændinger i ansigtet. Bruges gerne sammen med din ansigtsmaske, serum el. olie. Stimulerer tilmed lymfesystemet. bonus info: sæt dit sæt køleskabet et par minutter før brug for at mindske "puffethed" i ansiget fx. ved øjenomgivelserne.
399 DKK
SODALITE42

Sodalite - Facial Gua Sha (Cloudy Sky)

CLOUDY SKY – SODALITE – FACIAL GUA SHA Til dyb massage af spændinger ved både kæbe, kind, hals og pande. Forløsende og afstressende ved spændinger. Mindsker fine linjer og forkomsten af dem. Stenen siges at fremme personlig styrke, selvtillid og intuitive egenskaber. Modarbejder negative følelser af skyld og frygt i livet. Anbefales til alle hudtyper, især den sensetive hud.
295 DKK
JADE41

JADE – FACIAL GUA SHA (GREEN WAVE)

GREEN WAVE – JADE – FACIAL GUA SHA Grøn jadesten der perfekt kombineres til blid lymfedrænage med positiv effekt på udbrud og hævelser i huden, samt dybdemassage af pande, nakke og hovedbund. Symboliserer fred, harmoni og livsstyrke. I mange kulturer er dette en hellig sten, som beskytter din krop mod fysisk fare. God til hudtyper der har urenheder, da det er utrolig rensensen krystal.
295 DKK
0

Intuitions skin ruller & gua sha - Rosaqurtz

skin ruller inkl. Gua sha i en virkelig høj kvalitet. Ingen "knirke" lyde når man skal bruge sin rulle og gua sha er en god tykkelse. begge to er i rosaqurtz krystal. Og det perfekte match hvis du skal have opstrammet og "glowing skin"
499 DKK