Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Eclipse SPF 50+ Beige

SKU: P24
100ml. ECLIPSE SPF 50+ er lavet til daglig brug og længerevarende udendørsaktiviteter, grundet dens unikke fusion af avancerede solfiltre, transparent Titaniumdioxid og mikroniseret Zinkoxid, kombineret med E-Vitamin. Solcremen er rig på antioxidanter, og giver en overlegen bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, samtidig med at den er vandresistent. Eclipse SPF 50+ har en let konsistens, og giver en mat finish. Fedter ikke. Anvendes efter afrens og over serum og creme om morgenen – samt i løbet af dagen efter behov. Fordele: Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse Hurtigtabsorberende Vandresistent Høj antioxidantbeskyttelse Mat finish
465 DKK
+ -

iS CLINICAL Eclipse SPF 50 - giver dig den ultimative beskyttelse, bogstaveligt talt. Vores bredspektrerede UVA / UVB solcreme hjælpe med at forhindre solskoldning og de visuelle tegn på fotoaging (når de anvendes som anvist) med en luksuriøs følelse og en gennemsigtig, ikke-fedtet finish.


Deres banebrydende former for stabile, mikroniserede mineralske solcremer giver maksimal bredspektret beskyttelse mod UV-stråler uden risiko for hudfølsomhed, betændelse eller irritation. Derfor kan denne let bruges som en alm. dagcreme, hvis man har tildens til en fedtet hud. Har man derimod en tendens til tør hud, så er vores anbefaling, at  man bruger en "fed" serum under eller en meget let dagcreme. 

Deres solcremer indeholder også kraftfulde antioxidanter til at øge effektiviteten af beskyttelsen mod virkningerne af UV-relaterede skader, og potent proprietære Extremozyme hud DNA protectants at hjælpe med at forhindre fotoaging og mindske risikofaktorer forbundet med hudkræft. ®

Dette er let solcreme med Tint Beige farve i, som giver en fin ensartet hudtone. god til daglig brug og længerevarende udendørsaktiviteter og anbefales til alle hudtyper også til acnehud. Hver morgen.  

 

Kunder der har købt denne vare købte også
817244010234

Cleansing complex

180ml IS Clinical Cleansing Complex er en klar gele, som både er effektiv og mild. CLEANSING COMPLEX er en afbalanceret formel bestående af næringsstoffer, antioxidanter, beroligende og plejende ingredienser kombineret med Glykolsyre og Salicylsyre, der i samspil giver en effektiv og dybdegående rensning af porerne. CLEANSING COMPLEX vil effektivt fjerne snavs og fedt fra hudoverfladen uden at udtørre huden. Denne formel er udviklet til både mænd og kvinder samt til alle hudtyper. Kan også fjerne øjenmakeup, dog ikke vandfast.
445 DKK
1315,015

Youth Eye Complex

Forbedrer fasthed, elasticitet og fugtbalancen under øjnene. Youth Eye Complex er en banebrydende formel, der anvender nogle specielle proteiner til at bekæmpe aldringstegn på celleniveau. Styrker hudens struktur og fremmer dannelsen af collagen, hvilket gør huden stærkere og mere modstandsdygtig overfor skader. Kraffulde peptider, nøgle-vækstfaktorer og potente antioxidanter sikrer en hurtig reduktion af fine linier, poser og mørke rande under øjnene og sørger for, at huden forbliver velfugtet hele dagen. - Udglatter, fugter og reducerer hævede øjne, rynker og poser under øjnene - Forbedrer fugtbalancen, fasthed og elastinen - Giver kraftfuld anti-oxidant beskyttelse - Giver resultat både på kort og lang sigt.
1.065 DKK
5710696005566

Delicate Skin – soothing face, eye & neck care

50 ml. Kåret til årets ansigtsplejeprodukt ved Danish Beauty Award 2010. Luksus salve der styrker alle hudtyper. Afhjælper reaktiv og følsom hud, og dæmper effektivt rødme ved hjælp af kamille. Beskytter imod barske klima-forhold og genopbygger tynd hud med incaolie fra Amazonas i Peru. Kølende agurk fugtplejer samt dulmer rødme, og lavendel sårheler. Anbefales både dag og nat efter afrensning. Complex af naturlige enzymer forfiner og udglatter hudens overflade. Ideel til scandinavisk hud og klima. Ansigtscreme
550 DKK
817244015079

Extreme Protect SPF 30

100ml dagcreme med solbeskyttelse 30. Scroll ned for mere info
740 DKK